Accomodatie

Façade

Bloemenweelde is een comfortabele authentieke mijndirecteurswoning ingeplant in een park

Eetzaal

De eetzaal biedt een rustige ruimte om lekker te ontbijten met zicht op de tuin.

Kamer 1: Korenbloem Reserveer nu

De blauwe kamer kijkt uit op de voorkant (inrit) en de zijkant rechts van de tuin. Heeft eigen badkamer met douche, televisie en Wi-Fi.

Kamer 2: Lavendel Reserveer nu

De lila kamer kijkt uit op de achterkant van de tuin. Heeft eigen badkamer met douche, televisie en Wi-Fi. Mogelijkheid tot eigen keuken.

Kamer 3: Narcis Reserveer nu

De oranje kamer kijkt uit op de achterkant en de zijkant links van de tuin. Heeft eigen badkamer met douche, televisie en Wi-Fi. Mogelijkheid tot uitbreiding tot 4 gasten.

Kamer 4: Helleborus Reserveer nu

De groene kamer kijkt uit op de voorkant (inrit) en de zijkant links van de tuin. Heeft eigen badkamer met douche, televisie en Wi-Fi.

Terras

Kom tot rust op het mooie zonneterras met zicht op de uitgestrekte tuin.

Tuin

De tuin van Bloemenweelde met zijn variëteit aan oude bomen geeft een voorsmaakje van de mooie Limburgse natuur in de regio.

HYDRODOUCHECABINE

In deze drukke maatschappij is de badkamer de plek bij uitstek om je batterijen op te laden ... Profiteer dan ook van een moment van welverdiende ... Lees meer

Nieuwe douches

Steeds bekommerd voor het welzijn van onze gasten werden de meeste douches, waar mogelijk, volledig vernieuwd voorzien met; een grotere douchebak, een regendouche, een handdouche, jets, licht, radio, zitje, tabletten... comfort puur, een echt morgens- en/of avondgenot.

Reserveren

Interesse? Lees alles over de prijzen en het verblijf in Bloemenweelde.

Reserveer nu